MENU
< Tilbage

Nyt blad på gaden20-12-2014 - 20:37

Hundeposten er på gaden og vær opmærksom på, at den indeholder en invitation til generalforsamlig i 2015. Samtidig kan man i formandens leder se klubbens anbefaling til at stemme på Birgit Seloy til valget til DKKs bestyrelse.

KHKG afholder generalforsamling den 29. april 2015 kl. 18.30 på hotel jens Baggesen, Batterivej 3-5 i Korsør. Der vil være valg til bestyrelsen i år for Michael Laub og Iben Lind, som begge modtager genvalg. Men tjek vedtægterne her på hjemmesiden hvis du er interesseret i en bestyrelespost eller har forslag, der ønskes behandlet. 
Dagsorden holdes i overensstemmelse med vedtægterne.

I Hundeposten kan I også læse, at KHKG bakker op om Birgit Seloys kandidatur til bestyrelsen i DKK. Det er i formandens leder. I bladet kan man også nyde resultaterne fra de to sidste udstillinger i 2014 samt finde invitationen til de første udstillinger i 2015, Supreme Winter Show - en dobbelt udstilling lørdag den 24 januar med Ozan Belkis fra Tyrkiet, Carsten Birk, Danmark, Michael Laub, Danmark og Andrew Brace fra Storbritannien.

Her kårer vi årets hunde i klubben og i racerne og vi slutter af med Supreme Bis konkurrencer. Husk tilmelding til begge udstilinger  senest 10. januar på hundeweb.dk. Her har vi også premiere på det nye elektroniske kritiksystem fra DKK. Det betyder, at man ikke umiddelbart får sin kritik i ringen, men man kan tilmelde sig en SMS service og få den opå sin mobil eller læse den på hundeweb.dk. Vær i øvrigt opmærksom på, at alle kritikker fremover er offentlige.

KHKG vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle en glædelig jul og et godt nytår. Vi ses i det nye år.

< Tilbage